woensdag 3 oktober 2012

Loodgieter Service Oss

Loodgieter Service Oss

Van den Heuvel Concepts is inmiddels al vele jaren bezig met computers, technologie en alles er om heen. Zo hebben we ook de komst van het particuliere internet meegemaakt en vanaf dat moment ook in het hobby ontwerp van webpagina's meegedaan.

Het eerste officiële begin van de zakelijke start van van den Heuvel Concepts in het webdesign domein was de start van een andere inmiddels succesvolle onderneming uit Oss, Loodgieter Service Oss onder leiding van Gerard van Lieshout. Deze klant heeft een kompleet ontwerp van de website, het faktureringssyteem, het mailsysteem, werkbonnen, visitekaartjes en meer uitbesteed aan ons. Dit was in december van 2007.

Inmiddels is de website aardig succesvol en heeft een Web2.0 makeover gehad. Restyling is belangrijk voor bedrijven omdat soms de werkzaamheden niet meer helemaal bij de oude website horen, of inmiddels de technieken zwaar verouderd zijn waarin de webpagina draait.

Ook heeft Loodgieter Service Oss een volledig pakket SEO en social media plugins aan boord. Hierdoor wordt Loodgieter Service Oss altijd gevonden op de door hen gestelde keywords. Door het toevoegen van een social media balk, hoeft Loodgieter Service Oss zelf geen aandacht en tijd te investeren in het aanwezig zijn en reclameren op Social Media sites zoals Facebook, Twitter, Google+ en Hyves, maar kan men toch genieten van de voordelen die social media met zich meebrengt. Het is de nieuwe mond-tot-mond reclame.



Bezoek Loodgieter Service Oss hier en geniet misschien ook van hun spectaculaire deals op waterontharders. Voor vragen betreffende de Social Media balk zoals geimplementeerd op de website van Loodgieter Service Oss, bezoek je onze uitleg pagina over SEO en Social Media hier.

Binnenkort weer een blog over een ander project van van den Heuvel Concepts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten