maandag 8 oktober 2012

Menvereniging Parcival Heesch



Paardensport vereniging Parcival Heesch

Een ander project uit de startperiode van van den Heuvel Concepts was het restylen van de website van Paardensport vereniging Parcival uit Heesch. De vereniging had een website die lichtelijk verouderd aanvoelde en niet optimaal gebruik maakte van recente technieken.

De vereniging wilde ook in staat zijn zelf mooie artikelen te publiceren en foto's toe te voegen zonder enige echte internet- en html-kennis. Samen met de vereniging is er dan ook ge-experimenteert met een systeem om dit allemaal zelf te kunnen beheren zonder meteen met een complex login systeem te komen.

Van den Heuvel Concepts heeft de kantlijnen en opmaak en logo ontwikkeling verzorgd voor de paardensport en menvereniging Parcival en twee leden van de vereniging opgeleid om aanpassingen te kunnen uitvoeren.

Aangezien de vereniging zelf al een webserver had en zelf de intentie heeft om alle web inhoud te verzorgen, kan dit soort pagina's tegen een extreem goedkoop tarief worden verzorgd door ons.


De pagina wordt nu zelfstandig door de leden verzorgd en ge-updated met goede regelmaat. Later is er nog een gratis uitbreiding gekomen met een 'Te Koop' sectie zodat leden hun eigen interne marktplaatsje kunnen hanteren.

Dit alles maakt de website een leuk interaktief platform voor de leden met goede, duidelijk informatie omtrent hun eigen vereniging en de aktiviteiten die er spelen, tot de uitslagen van gereden wedstrijden toe.

Zoek je ook een website (restyling) voor je vereniging met eventuele de mogelijheid om alles zelf bij te houden ? Informeer naar de mogelijkheden bij van den Heuvel Concepts



Geen opmerkingen:

Een reactie posten