woensdag 10 oktober 2012

Stof-inc - Stoffen en fournituren online kopen


Stof-Inc - stoffen en fournituren online kopen

De eerste keer dat van den Heuvel Concepts webdesign en webrestyling te maken kreeg met een Joomla omgeving was een project voor online stof en fournituren zaak Stof-Inc, een initiatief van Paul van den Berg Stoffen om zijn klanten kring naast het winkelpand ook op internet uit te breiden.

Vanuit het niets in Joomla, in combinatie met Virtuemart, duiken was een uitdaging maar al gauw bleek de structuur toch wel enigszins logisch te zijn en al gauw was de boel draaiende. Helaas had Stof-Inc een minder positieve ervaring met een webdesign buro uit de regio dat alles kompleet voor hem zou verzorgen. Wij hebben er voor gezorgd dat de website inmiddels toch een goed lopende aanvulling op de omzet is voor Paul van den Berg.

Ondertussen is inmiddels wel zo ongeveer heel de structuur en opmaak van zowel de frontend als de backend van de website vernieuwd, en is alleen de style (template) optisch onveranderd gebleven. Optisch, omdat er onderliggend allerlei fukties zijn toegevoegd zoals social media implementatie en met name het opkomende Pinterest.


Daarnaast is de site uitgebreid met een erg handige zoek funktie die alle steekwoorden per categorie kan opzoeken binnen de Virtuemart omgeving, de website is inmiddels door ons succesvol geporteerd naar een 21% BTW omgeving met de zelfde prijzen als voorheen, en we nemen de artikelen op de frontpage ook regelmatig onder handen om de webpagina goed dynamisch te houden. 

Natuurlijk hoort bij dit alles ook een goede S.E.O. waarbij er 100% volgens de aanbevolen regelementen van Google wordt gewerkt. Dit zorgt ervoor dat de pagina ook nog steeds goed presteert en steeds beter vindbaar wordt zelfs na de nieuwe Penguin update. Ingekochte backlinks verdwijnen steeds sneller als sneeuw voor de zon momenteel.

Bezoek onze website voor eventuele vragen omtrent het werk voor Stof-Inc of misschien een mogelijk identiek scenario voor uw website mogelijk is.
Dit was een extreem geval van restyling, wat al met al nu een goed rendament oplevert voor Stof-Inc.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten