dinsdag 2 oktober 2012

Welkom bij de van den Heuvel Concepts weblog !


van den Heuvel Concepts - Webdesign Oss

van den Heuvel Concepts is een initiatief van Gert-Jan van den Heuvel, met als doel om betaalbare professionele webdesigns te creƫren voor ZZP-ers en MKB in de regio Oss


Uw partner in de regio Oss die zich specialiseert in het re-stylen en ontwerpen van websites voor het midden en klein bedrijf, ZZP-ers en particulieren, zowel als het adviseren en installeren van computer systemen en de benodigde randapparatuur.

Webpagina designen is de kernaktiviteit van van den Heuvel Concepts. Wij bouwen HTML5 en CSS3 webpagina's die snel laden, compact in omvang zijn tegen goedkope prijzen. Alles is mogelijk. Tevens kunt u bij ons terecht voor Wordpress, Joomla, Logivert en Magento websites.

Webpagina restylen is een flink toenemende trend. Misschien heeft u al geruime tijd een webpagina, maar bent u van werkzaamheden verandert of is de uitstraling van uw website niet professioneel meegegroeid met uw bedrijf. Van den Heuvel Concepts kan u hierbij helpen. Wij hebben al meerdere succesverhalen geboekt met het professioneler maken en restylen van webpagina's.

Webshop restylen of beginnen kan ervoor zorgen dat uw produkten een veel groter publiek bereiken. Voor de ondernemer die al een webshop heeft maar niet veel verkopen heeft kunnen wij misschien zorgen voor de onderscheidende look of herindeling van uw webshop. Voor de beginner kunnen wij een goedkoop instappunt zijn om te beginnen met een webshop. Door onze uitgebreide klantenkring hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van webshops in Virtuemart, Wordpress, Logivert, Magento en OpenCart.

S.E.O. zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig bijna onlosmakelijk verbonden met het hebben van een commerciƫle website. Als je wat verkoopt aan diensten ofwel produkten, dan wil je toch graag gevonden worden en liefst bovenaan de lijst. Wij kunnen hierbij assisteren en adviseren en ook een totaalpakket aanbieden.

Tevens leveren wij alle denkbare pc componenten en komplete systemen voor de thuisgebruiker. Eventueel bestaat ook de mogelijkheid om uw pc gerelateerde problemen aan huis op te lossen, ook in de avonduren na uw eigen werkdag of in de weekenden.

Ongeacht uw internetprovider, of bij wie u de hardware heeft aangeschaft, kan u een vrijblijvend advies aanvragen of een systeemoptimalisatie laten uitvoeren zonder voorrijdkosten (mits binnen de regio Oss).

Met ieder nieuw project zullen we op dit weblog een posting doen over het project en de gedane werkzaamheden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten